• 01

    Desain Unik

    Kita duwe kemampuan kanggo mujudake kabeh jinis kursi sing dirancang kanthi kreatif lan berteknologi tinggi.

  • 02

    Kualitas sawise-sales

    Pabrik kita duwe kapasitas kanggo njamin pangiriman ing wektu lan garansi sawise adol.

  • 03

    Jaminan Produk

    Kabeh produk strictly tundhuk karo AS ANSI / BIFMA5.1 lan standar testing Eropah EN1335.

  • Top 3 alasan sampeyan butuh kursi ruang makan sing nyaman

    Kamar panedhaan sampeyan minangka papan kanggo nikmati wektu sing berkualitas lan panganan sing apik karo kulawarga lan kanca-kanca.Saka prayaan liburan lan acara khusus kanggo nedha bengi ing wayah wengi ing kantor lan sawise sekolah, duwe perabotan ruang makan sing nyaman minangka kunci kanggo mesthekake yen sampeyan entuk ...

  • 5 Alasan Tuku Kursi Kantor Bolong

    Njupuk kursi kantor sing tepat bisa nduwe pengaruh gedhe kanggo kesehatan lan kenyamanan nalika sampeyan kerja.Kanthi akeh kursi ing pasar, bisa uga angel milih sing cocog kanggo sampeyan.Kursi kantor bolong dadi populer ing papan kerja modern....

  • Apa Kursi Ergonomis Pancen Ngatasi Masalah Sedentary?

    Kursi iku kanggo ngatasi masalah lungguh;Kursi ergonomis kanggo ngatasi masalah sedentary.Adhedhasar asil temuan gaya cakram intervertebral lumbar katelu (L1-L5): Lying ing amben, gaya ing ...

  • 5 Tren Furnitur Paling Top 2023

    2022 wis dadi taun kerusuhan kanggo kabeh wong lan sing kita butuhake saiki yaiku lingkungan sing aman lan aman. , nglipur...

  • 6 Pratandha Iki Wektu kanggo Njaluk Sofa Anyar

    Ora ana understating sepira pentinge sofa kanggo urip saben dina.Iki minangka dhasar palet desain ruang tamu, papan kumpul kanggo kanca lan kulawarga kanggo nikmati wektu sing berkualitas, lan papan sing nyaman kanggo ngaso sawise dina sing suwe.Padha ora langgeng ...

  • kursi wiyar modern (2)

BABAGAN AWAKE DHEWE

Wyida wis dadi misi "nggawe kursi kelas siji ing donya" wiwit ngadeg, ngarahake nyedhiyakake kursi sing paling pas kanggo para pekerja ing ruang kerja sing beda-beda.Wyida, kanthi sawetara paten industri, wis mimpin inovasi lan pangembangan teknologi kursi putar.

  • Kapasitas produksi 180.000 unit

    48.000 unit didol

    Kapasitas produksi 180.000 unit

  • 25 dina

    Order lead time

    25 dina

  • 8-10 dina

    Siklus proofing warna sing disesuaikan

    8-10 dina