• 01

    Desain Unik

    Kita duwe kemampuan kanggo mujudake kabeh jinis kursi sing dirancang kanthi kreatif lan berteknologi tinggi.

  • 02

    Kualitas sawise-sales

    Pabrik kita duwe kapasitas kanggo njamin pangiriman ing wektu lan garansi sawise adol.

  • 03

    Jaminan Produk

    Kabeh produk strictly tundhuk karo AS ANSI / BIFMA5.1 lan standar testing Eropah EN1335.

  • kursi wiyar modern (2)

BABAGAN AWAKE DHEWE

Wyida wis dadi misi "nggawe kursi kelas siji ing donya" wiwit ngadeg, ngarahake nyedhiyakake kursi sing paling pas kanggo para pekerja ing ruang kerja sing beda-beda.Wyida, kanthi sawetara paten industri, wis mimpin inovasi lan pangembangan teknologi kursi putar.

  • Kapasitas produksi 180.000 unit

    48.000 unit didol

    Kapasitas produksi 180.000 unit

  • 25 dina

    Order lead time

    25 dina

  • 8-10 dina

    Siklus proofing warna sing disesuaikan

    8-10 dina