. China Gaming Kursi Kanthi PU Kulit Reversible Footrest lan Headrest Produsen lan Supplier |Wanyida Furniture

Kursi Gaming Kanthi Footrest lan Headrest Kulit PU sing Bisa Dibalik

Katrangan singkat:

Kapasitas bobot:330 lb.
lenggah:ya wis
geter: No
pamicara: No
Dhukungan Lumbar:ya wis
Ergonomis:ya wis
Dhuwur sing bisa diatur:ya wis
Tipe Sandaran Tangan:didandani


Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

Kursi Game Punggung Dhuwur Kanthi Footrest lan Headrest Kulit PU (3)
Kursi Gaming Punggung Dhuwur Kanthi Pijakan Kaki lan Sandaran Kepala Kulit PU (4)

Fitur produk

Kursi Gaming iki ngluwihi dawa mburi kanggo ndhukung pundhak, sirah, lan gulu.Nggawe sampeyan kepenak nalika main game utawa kerja!Penampilan jog balap nduweni tampilan sing menarik ing posisi apa wae, lan desain ergonomis ngidini sampeyan kepenak kabeh dina.Kanthi, sampeyan bisa njagong maneh, bisa luwih irit, lan entuk pengalaman game paling apik.Percayaa, nalika sampeyan duwe, sampeyan bakal ngrasakake!

Produk Dispaly

Kursi Gaming Punggung Dhuwur Kanthi Pijakan Kaki lan Sandaran Kepala Kulit PU (2)
Kursi Game Punggung Dhuwur Kanthi Pijakan Kaki lan Sandaran Kepala Kulit PU (1)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita