2023 Home Decor Trends: 6 ideer å prøve i år

Med et nytt år i horisonten har jeg lett etter boliginnredningstrender og designstiler for 2023 å dele med deg.Jeg elsker å ta en titt på hvert års interiørtrender – spesielt de jeg tror vil vare utover de neste månedene.Og heldigvis har de fleste av hjemmeinnredningsideene på denne listen bestått tidens tann.

Hva er de beste boligtrendene for 2023?

I det kommende året vil vi se en interessant blanding av nye og tilbakevendende trender.Noen av de mest populære interiørtrendene for 2023 inkluderer retur av dristige farger, natursteinoverflater, luksusliv - spesielt når det kommer til møbeldesign.
Selv om innredningstrendene for 2023 er varierte, har de alle potensial til å bringe skjønnhet, komfort og stil til hjemmet ditt det kommende året.

Trend 1. Luxe living

Luksuriøs livsstil og en opphøyet tankegang er hvor ting er på vei i 2023.
Det gode liv trenger ikke å bety fancy eller dyrt.Det handler mer om den raffinerte og edle tilnærmingen til hvordan vi innreder og beboer hjemmene våre.
Det luksuriøse utseendet handler ikke om glam, skinnende, speilvendte eller glitrende rom.Snarere vil du se rom fylt med varme, rolig og samletaksenter, plysj polstrede sitteplasser, myke tepper, lagdelt belysning og puter og plagg i luksuriøse materialer.
Du vil kanskje tolke denne 2023-designstilen i et moderne rom via lyse nøytrale toner, rene linjer og overdådige stoffer som silke, lin og fløyel.

Trend 2. The Return of Color

Etter de siste årene med non-stop nøytrale farger, vil vi i 2023 se en tilbakevending av farger i hjemmeinnredning, malingsfarger og sengetøy.En luksuriøs palett av rike juveltoner, beroligende grønnsaker, tidløse blåtoner og varme jordfarger vil dominere i 2023.

Trend 3. Finish av naturstein

Natursteinsfinish tar av – spesielt materialer som inkluderer uventede fargetoner og mønstre – og denne trenden vil fortsette i 2023.
Noen av de mest populære steinelementene inkluderer travertin, marmor, eksotiske granittplater, steatitt, kalkstein og andre naturlige materialer.
I tillegg til salongbord i stein, benkeplater, bakplater og gulv, inkluderer noen måter å innlemme denne trenden i hjemmet ditt håndlaget keramikk og keramikk, håndlagde leirevaser, steintøy og servise.Deler som ikke er perfekte, men som beholder sin naturlige sjarm og personlighet, er spesielt populære akkurat nå.

Trend 4. Hjem Retreats

I tråd med trenden for fine liv, får folk mer enn noen gang hjemmene deres til å føles som et fristed.Denne trenden handler om å fange følelsene til favorittferiestedet ditt – enten det er et strandhus, en europeisk villa eller en koselig fjellstue.
Noen måter å få hjemmet ditt til å føles som en oase inkluderer å inkludere varme tresorter, luftige lingardiner, overdådige møbler for vask og gjenstander fra reisene dine.

Trend 5. Naturmaterialer

Denne looken omfavner organiske materialer som ull, bomull, silke, rotting og leire i jordfarger og varme nøytrale farger.
For å gi hjemmet ditt et naturlig utseende, fokuser på færre menneskeskapte elementer og mer ekte elementer i hjemmet ditt.Se etter møbler laget av lyst eller mellomtonet tre, og pynt rommet ditt med et naturlig teppe laget av ull, jute eller teksturert bomull for ekstra varme og tekstur.

Trend 6: Svarte aksenter

Uansett hvilken innredningsstil du foretrekker, vil hver plass i hjemmet ditt dra nytte av et snev av svart.
Svart trim og hardwareer en flott måte å legge til kontrast, drama og raffinement til ethvert rom, spesielt når den kombineres med andre nøytrale farger som brunfarge og hvitt eller rike juveltoner som marine og smaragd.


Innleggstid: 03-02-2023