Wyida vil delta i Orgatec Cologne 2022

Orgatec er den ledende internasjonale varemessen for utstyr og innredning av kontorer og eiendommer.Messen finner sted annethvert år i Köln og regnes som en bryter og driver for alle operatører i hele bransjen for kontor- og kommersielt utstyr.Internasjonale utstillere viser de siste trendene og innovasjonene innen møblering, belysning, gulv, akustikk, media og konferanseteknologi.Spørsmålet her er hvilke forhold som må skapes for å tillate ideelle arbeidsforhold.
Blant de besøkende til Orgatec er arkitekter, interiørdesignere, planleggere, designere, kontor- og møbelforhandlere, kontor- og kontraktskonsulenter, facility management-leverandører, investorer og brukere.Messen tilbyr ulike plattformer for innovasjoner, for globalt nettverkskommunikasjon, for trender og for moderne konsepter for arbeidslivet.I Speakers' Corner vil aktuelle og interessante temaer bli diskutert og debattert, og under kontor- og arkitekturkvelden "Insight Cologne" kan besøkende ta en titt gjennom nøkkelhullene til Kölns kontor og arkitektoniske høydepunkter.

Etter at Orgatec 2020 måtte avlyses på grunn av Covid-19-pandemien, vil den viktigste utstillingen for kontor- og møbelindustrien igjen finne sted i Köln fra 25. til 29. oktober 2022.

Wyida vil delta i Orgatec Cologne 2022.
Hall 6, B027a.Kom til standen vår, vi har mange moderne hjemmeideer som vi ønsker å dele med deg.

微信图片_20220901112834


Innleggstid: Sep-01-2022