O oloa sofa i le ogatotonu i le maualuga o loʻo nofoia le tulaga masani ile US $1,000~1999

Faʻavae i luga o le tau tutusa i le 2018, o le suʻesuʻega a FurnitureToday o loʻo faʻaalia ai o le faʻatau atu o sofa i le ogatotonu i le maualuga ma le maualuga i le Iunaite Setete ua ausia le tuputupu aʻe i le 2020.

Mai le faʻamatalaga o faʻamatalaga, o oloa sili ona lauiloa i le maketi a Amerika o le ogatotonu i le maualuga-maualuga oloa ma se tau e amata mai i le US $ 1,000 i le US $ 1999.Faatasi ai ma oloa i totonu o lenei vaega, o sofa tumau e tusa ma le 39% o faʻatauga faʻatau, sofa faʻaogaina e tusa ma le 35%, ma nofoa faʻataʻavalevale e tusa ma le 28%.

I le maketi sofa maualuga (sili atu i le $ 2,000), e le o manino le eseesega i le va o vaega e tolu o faʻatauga.O le mea moni, o sofa maualuga o loʻo tuliloaina le paleni o sitaili, galuega ma faʻamafanafanaga.

I le vaeluagalemu o maketi (US $ 600-999), o le pito sili ona maualuga o faʻatauga o nofoa faʻatau e 30%, sosoo ai ma sofa faʻaoga ma le 26% ma sofa faʻamau ma le 20%.

I le maketi maualalo (i lalo ole US$599), e na'o le 6% o sofa aoga o lo'o tau i lalo ole US$799, 10% o sofa tumau o lo'o i lalo ole tau maualalo ole US$599, ma le 13% o nofoa nofoa e tau i lalo ole US$499.

O ie fa'atino ma fa'atonuga fa'ale-aganu'u o lo'o sailia e le to'atele O oloa fa'apitoa fa'apitoa na maua le fa'alogoga tele i le fa'alapotopotoga fa'akomepiuta, aemaise o sofa.E tusa ai ma le FurnitureToday, o faʻatonuga masani mo nofoa faʻatau ma sofa galue i le maketi a Amerika i le 2020 o le a tulaʻi mai le 20% ma le 17% i le lua tausaga talu ai i le 26% ma le 21%, i le faasologa, ae o faʻatonuga masani mo sofa tumau o le a tulaʻi mai le 63% i le 2018 pa'u i le 47%.Na maua foi i fuainumera i le tausaga talu ai, ua faateleina le manaoga o tagata faatau Amerika mo le faaaogaina o ie aoga, aemaise lava i le vaega o sofa ma nofoa nofoa, ae o le vaega o sofa tumau ua paʻu i le 25%.E le gata i lea, o le manaoga o tagata faatau mo mea tau le siosiomaga e matua maualalo ifo nai lo le lua tausaga talu ai, ma ua matua pa'ū le faʻatau.

O le 2020 o le tausaga lea na faatoa tupu ai le faʻamaʻi o le lalolagi.O lenei tausaga, e leʻi afaina tele le sapalai o le lalolagi, ae o le faʻaauau pea o fefaʻatauaʻiga taua o loʻo i ai pea se aafiaga tele i luga o pisinisi faakomepiuta.

E le gata i lea, o oloa faʻapitoa latou te tuʻuina atu manaʻoga maualuga i luga o tagata gaosi oloa.Aemaise lava i le taimi e momoli ai.Ua iloa e FurnitureToday o le averesi o le taimi e tuʻuina atu ai le sofa a Amerika i le 2020, 39% o poloaiga o le a ave i le 4 i le 6 masina e faʻamaeʻa ai, 31% o poloaiga e iai le taimi e tuʻuina atu ai le 6 i le 9 masina, ma le 28% o poloaiga e. i le 2 ~ 3 masina e mafai ona tuʻuina atu, naʻo le 4% o kamupani e mafai ona faʻamaeʻaina le tuʻuina atu i lalo ifo o le masina.

Nofoa Blue Velvet OEM


Taimi meli: Apr-20-2022