• 01

  Dizajn unik

  Ne kemi aftësinë për të realizuar të gjitha llojet e karrigeve kreative dhe të dizajnuara me teknologji të lartë.

 • 02

  Pas shitjes cilësore

  Fabrika jonë ka kapacitetin për të siguruar dorëzim në kohë dhe garanci pas shitjes.

 • 03

  Garancia e produktit

  Të gjitha produktet përputhen rreptësisht me standardet e testimit të SHBA ANSI/BIFMA5.1 dhe evropiane EN1335.

 • kolltuk modern me shpinë të gjerë (2)

PËR NE

Wyida ka qenë në misionin e "bërjes së karriges së klasit të parë në botë" që nga themelimi i saj, duke synuar të sigurojë karriget më të përshtatshme për punëtorët në hapësira të ndryshme pune.Wyida, me një numër patentash të industrisë, ka udhëhequr inovacionin dhe zhvillimin e teknologjisë së karrigeve rrotulluese.

 • Kapaciteti prodhues 180,000 njësi

  48,000 njësi të shitura

  Kapaciteti prodhues 180,000 njësi

 • 25 ditë

  Orari i porosisë

  25 ditë

 • 8-10 ditë

  Cikli i personalizuar i korrigjimit të ngjyrave

  8-10 ditë