• 01

    Desain Unik

    Kami ngagaduhan kamampuan pikeun ngawujudkeun sagala jinis korsi anu dirarancang kreatif sareng téknologi tinggi.

  • 02

    Kualitas saatos-jualan

    Pabrik urang boga kapasitas pikeun assure pangiriman on-waktu jeung jaminan sanggeus-diobral.

  • 03

    Jaminan Produk

    Sadaya produk mastikeun sasuai jeung AS ANSI / BIFMA5.1 jeung standar nguji Éropa EN1335.

  • korsi tukang lega modern (2)

TENTANG KAMI

Wyida parantos dina misi "nyieun korsi kelas munggaran di dunya" ti saprak ngadegna, tujuanana pikeun nyayogikeun korsi anu paling pas pikeun pagawé di rohangan kerja anu béda.Wyida, kalawan sababaraha patén-patén industri, geus ngarah dina inovasi sarta ngembangkeun téhnologi korsi swivel.

  • Kapasitas produksi 180.000 unit

    48.000 unit dijual

    Kapasitas produksi 180.000 unit

  • 25 poé

    Mesen waktos kalungguhan

    25 poé

  • 8-10 poé

    Ngaropea siklus proofing warna

    8-10 poé