• 01

    Desain Unik

    Kami ngagaduhan kamampuan pikeun ngawujudkeun sagala jinis korsi anu dirarancang kreatif sareng téknologi tinggi.

  • 02

    Kualitas saatos-jualan

    Pabrik urang boga kapasitas pikeun assure pangiriman on-waktu jeung jaminan sanggeus-diobral.

  • 03

    Jaminan Produk

    Sadaya produk mastikeun sasuai jeung AS ANSI / BIFMA5.1 jeung standar nguji Éropa EN1335.

  • Top 3 alesan anjeun peryogi korsi kamar makan nyaman

    Ruang makan anjeun mangrupikeun tempat pikeun nyéépkeun waktos anu berkualitas sareng tuangeun anu saé sareng kulawarga sareng réréncangan.Ti perayaan liburan sareng acara khusus dugi ka tuangeun wengi di tempat kerja sareng saatos sakola, gaduh perabot kamar makan anu nyaman mangrupikeun konci pikeun mastikeun anjeun nampi ...

  • 5 Alesanna Meuli Kursi Kantor Bolong

    Kéngingkeun korsi kantor anu leres tiasa gaduh dampak anu ageung pikeun kaséhatan sareng kanyamanan anjeun nalika anjeun damel.Kalayan seueur korsi di pasar, tiasa sesah milih anu cocog pikeun anjeun.Korsi kantor bolong beuki populer di gaw modern....

  • Naha Kursi Ergonomis Bener Ngarengsekeun Masalah Sedentary?

    A korsi téh pikeun ngajawab masalah diuk;Korsi ergonomis nyaéta pikeun ngajawab masalah sedentary.Dumasar kana hasil cakram intervertebral lumbar katilu (L1-L5) panemuan gaya: Ngagolér dina ranjang, gaya dina ...

  • 5 Tren Perabotan Top 2023

    2022 mangrupikeun taun kaributan pikeun sadayana sareng anu urang peryogikeun ayeuna nyaéta lingkungan anu aman sareng aman pikeun dicicingan. Éta ngagambarkeun tren desain perabot anu paling tren taun 2022 ditujukeun pikeun nyiptakeun kamar anu nyaman sareng nyaman sareng atmosfir anu nguntungkeun pikeun istirahat, damel. , ngahibur...

  • 6 Tanda Waktosna Pikeun Ngadamel Dipan Anyar

    Henteu aya anu teu jelas kumaha pentingna sofa pikeun kahirupan sapopoe anjeun.Éta pondasi palet desain ruang tamu anjeun, tempat ngumpul pikeun réréncangan sareng kulawarga anjeun pikeun nikmati waktos anu berkualitas, sareng tempat anu nyaman pikeun istirahat saatos dinten anu panjang.Aranjeunna henteu salamina ...

  • korsi tukang lega modern (2)

TENTANG KAMI

Wyida parantos dina misi "nyieun korsi kelas munggaran di dunya" ti saprak ngadegna, tujuanana pikeun nyayogikeun korsi anu paling pas pikeun pagawé di rohangan kerja anu béda.Wyida, kalawan sababaraha patén-patén industri, geus ngarah dina inovasi sarta ngembangkeun téhnologi korsi swivel.

  • Kapasitas produksi 180.000 unit

    48.000 unit dijual

    Kapasitas produksi 180.000 unit

  • 25 poé

    Mesen kalungguhan waktos

    25 poé

  • 8-10 poé

    Ngaropea siklus proofing warna

    8-10 poé