. Cina kaulinan Kursi Jeung PU Kulit Reversible Footrest Jeung Headrest Produsén jeung Supplier |Perabot Wanyida

Korsi kaulinan sareng PU Kulit Reversible Footrest Sareng Headrest

Katerangan pondok:

Kapasitas beurat:330 pon
Ngagolér:Sumuhun
Geter: No
Panyatur: No
Rojongan Lumbar:Sumuhun
Érgonomis:Sumuhun
Jangkungna saluyukeun:Sumuhun
Jenis panangan:Dibereskeun


Rincian produk

Tag produk

Rincian produk

Korsi Kaulinan Deui Luhur Sareng Footrest Reversible Kulit PU sareng Headrest (3)
Korsi Kaulinan Deui Luhur Sareng Footrest Reversible Kulit PU sareng Headrest (4)

Fitur produk

Korsi Kaulinan ieu ngalegaan panjang tonggong pikeun ngadukung taktak, sirah, sareng beuheung.Ngadamel anjeun betah nalika maén kaulinan atanapi damel!Penampilan korsi balap ngagaduhan penampilan anu pikaresepeun dina posisi naon waé, sareng desain ergonomis ngamungkinkeun anjeun janten nyaman sadinten.Kalayan éta, anjeun tiasa calik langkung lami, damel langkung éfisién, sareng kéngingkeun pangalaman kaulinan anu pangsaéna.Percanten ka kuring, nalika anjeun gaduh éta, anjeun bakal karasa!

Produk Dispaly

Korsi Kaulinan Deui Luhur Sareng Footrest Reversible Kulit PU sareng Headrest (2)
Korsi Kaulinan Deui Luhur Sareng Footrest Reversible Kulit PU sareng Headrest (1)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami