. Cina Kantor Ergonomic Eksekutif Kursi Produsén jeung Supplier |Perabot Wanyida

Kursi Eksekutif Ergonomis Kantor

Katerangan pondok:

Putar:Sumuhun
Rojongan Lumbar:Sumuhun
Mékanisme Dengdekkeun:Sumuhun
Penyesuaian Jangkungna Korsi:Sumuhun
ANSI/BIFMA X5.1 Kantor Seating:Sumuhun
Kapasitas beurat:400 lb.
Jenis panangan:Bisa diatur


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Jangkungna Korsi Minimum - Lantai ka Korsi

18.25''

Jangkungna Korsi Maksimum - Lantai ka Korsi

21.25''

Lebar korsi - Sisi ka Sisi

21''

Gemblengna

27.25" W x 26.75" D

Korsi

18.75" W

Dasar

24" W x 24" D

Jangkungna Gemblengna Minimum - Luhur ka Handap

39.25''

Jangkungna Gemblengna Maksimum - Top ka Handap

43.25''

Armrest Jangkungna - Lantai ka Armrest

26.25''

Armrest Width - Sisi ka Sisi

3,625''

Korsi Deui Jangkungna - Korsi ka Luhur Balik

21.75''

Korsi Balik Width - Sisi ka Sisi

20.5''

Gemblengna Beurat Produk

31 lb.

Gemblengna Jangkungna - Top ka handap

42.25''

Rincian produk

Kursi Eksekutif Ergonomis Kantor (5)
Kursi Eksekutif Ergonomis Kantor (6)

Fitur produk

Gampang dipasang - Korsi méja ageung sareng sadaya perkakas sareng alat anu diperyogikeun.Turutan parentah korsi eksekutif, anjeun bakal manggihan eta gampang pikeun nyetél, sarta korsi kantor badag tur jangkung diperkirakeun waktos assembly dina ngeunaan 15-30mins.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami